Feedback

Wij informeren u graag dat de bouwfase van de gevangenis, die in 2018 van start ging, ten einde is gekomen en dat de gevangenis is overgedragen aan onze cliënt. De FOD Justitie zal binnenkort het gebouw in gebruik nemen en tegen het einde van het jaar moet de gevangenis volledig operationeel zijn.

Ondanks al onze inspanningen om de impact van de bouwwerf op de omwonenden en de ruimere omgeving te minimaliseren (permanente geluidsmonitoring, regelmatige opruimingen van de omgeving, werfverkeer enkel via de Woluwelaan, enz.), kan het zijn dat u tijdens de bouwperiode enkele verstoringen heeft ondervonden. Daarom wordt THV Cafasso Construction zeer op prijs gesteld uw geduld en medewerking in deze periode.

We streven er altijd naar om de impact die ons werk heeft op degenen die rond onze bouwplaats wonen en werken te minimaliseren. Om ons disruptiemanagement te verbeteren staan we altijd open voor feedback en suggesties. We willen u, als buurman van ons, een paar momenten van uw tijd vragen om de onderstaande vragenlijst in te vullen om ons te helpen onze manier van werken te verbeteren.

Afbouw torenkranen

Sinds het begin van de ruwbouwwerken in november 2018  hebben wij 15 torenkranen opgesteld. Eind juli 2020 hebben wij de eerste torenkraan afgebroken. Tegen eind 2020 zullen er nog 7 torenkranen op de werf staan, die in de loop van 2021 gedemonteerd zullen worden.

Covid-19 maatregelen

Na de stopzetting van onze werken op 18 maart 2020 en toepassing van verschillende preventieve beheersmaatregelen op de werf, hebben wij de werken hernomen op 4 mei 2020 . Om zeker te zijn dat de genomen maatregelen door de Nationale Veiligheidsraad worden gerespecteerd hebben wij besloten om: De social distancing[…]

Werken op zaterdag

Vanaf nu zal er ook op zaterdag gewerkt worden tussen 7u00 en 16u00. De werkzaamheden die worden uitgevoerd veroorzaken geen bijkomende hinder voor de omgeving. Uiteraard wordt erop toegezien dat het uitgewerkte minderhinderplan voor dit project ook tijdens de werken op zaterdagen wordt gerespecteerd. Dit plan kan geraadpleegd worden op[…]